Jurist / Juridisch Medewerker m/v

Bij Scholtens advocaten & adviseurs staat de deur altijd open: voor elkaar en voor cliënten. Alle teamleden werken in eigen dossiers, maar onderling is er veel contact om zo het beste resultaat te behalen. De cliënten bestaan uit particulieren en mkb-ondernemers uit de Noordoostpolder, Urk en de directe omgeving. De medewerkers kennen de cliënten en zijn op de hoogte van regionale ontwikkelingen, waardoor zij hun cliënten optimaal van dienst kunnen zijn. De aanpak van het kantoor kenmerkt zich als pragmatisch en oplossingsgericht. Scholtens advocaten & adviseurs is dé juridische dienstverlener in de Noordoostpolder, op Urk en in de directe omgeving. Vanuit een professionele werkomgeving werkt het team van 8 medewerkers hard en met veel (werk)plezier. Regelmatig zijn er leuke uitjes en kantoorborrels. In de regio is volop ruimte, zijn alle voorzieningen aanwezig en zijn woningen nog  betaalbaar. Voor uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een

Jurist / Juridisch Medewerker m/v
Minimaal 24 uur

De functie
De mkb-praktijk van Scholtens advocaten & adviseurs groeit hard. Steeds meer ondernemers weten het kantoor te vinden en schakelen hen in als huisadvocaat of ‘externe bedrijfsjurist’ door een abonnement af te nemen. Om de cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn willen zij het team uitbreiden met een jurist / juridisch medewerker. Dat kan iemand zijn met ervaring binnen of buiten de advocatuur, maar ook een starter (die misschien wel de ambitie heeft om op termijn advocaat te worden).

Jij versterkt het team en werkt mee in dossiers maar behandelt ook eigen zaken. Je geeft gedegen advies en scherpe (proces)bijstand. Je kennis deel je door het schrijven van blogs en nieuwsbrieven. Uiteraard word je opgeleid tot een uitmuntende jurist en zijn er goede externe opleidingsmogelijkheden.

Wie zoeken we?
De jurist die wij zoeken krijgt energie van het helpen van mkb-ondernemers met de meest uiteenlopende vragen. Geen werkdag is hetzelfde. De ene dag screen je (arbeids)overeenkomsten en stelt ze op, correspondeer je met cliënten en wederpartijen, de andere dag maak je een analyse van een geschil en werkt die in een notitie uit of voer je een bedrijfsscan uit bij een cliënt. Jij beschikt dan ook over een goed analytisch vermogen en bent een doorzetter en leergierig. Je bent een teamspeler, maar toont ook eigen initiatief en ambitie.

Wat bieden we?
Scholtens advocaten & adviseurs biedt een uitdagende baan die met jouw ervaring en interesse meegroeit, volop opleidingsmogelijkheden en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. In overleg kun jij fulltime of parttime werken en is er veel ruimte om werk en privé op een prettige manier te combineren.

 Belangstelling? Stuur je CV en motivatie naar m.zoodsma@dzenpartners.nl. Voor meer informatie kun je bellen met  Mario Versendaal op 06 2336 0825 of Marianne Zoodsma op 06 5025 4968.

MR. M.W.G. (Mario) Versendaal

Specialisaties: ondernemingsrecht, algemeen civiel recht, agrarisch contractenrecht, insolventierecht en zekerhedenrecht.

Call Now Button