Contracten voor ondernemers

Zelf gekunstelde contracten zorgen nogal eens voor problemen. Kies daarom voor een stevige basis met de juridische bedrijfsscan. Goed en betaalbaar onder ons mkb-abonnement. In specifieke gevallen, zoals een fusie, bedrijfsovername, vaststellingsovereenkomst, dan staan wij voor je klaar met juridisch maatwerk.

Voorkom juridische problemen en hoge kosten

Met het MKB abonnement timmeren we samen jouw juridische risico’s dicht. We lichten jouw bedrijf aan de hand van onze bedrijfsscan zorgvuldig door. Dan adviseren wij je als advocaat ondernemingsrecht over welke maatregelen je kunt nemen. Denk aan je algemene voorwaarden, contracten of arbeidsovereenkomsten.

Speciaal voor ondernemers: MKB-abonnement

Onbeperkt telefonisch advies van een advocaat
Beoordelen (arbeids)contracten & documenten
15% korting op uurtarief

Wanneer stel je een contract op?

Een contract opstellen doe je om de belangen van beide partijen vast te leggen. Wanneer je  zaken met elkaar gaat doen, is het handig om de afspraken vooraf duidelijk te hebben. Ook kan het zijn dat er al een tijd een samenwerking gaande is. De belangen kunnen voor beide partijen groter worden. Het is prettig wanneer de zaken dan goed geregeld zijn. Een goed contract biedt dan uitkomst!

Quote van Jos Lok

“We worden altijd op een prettige manier geholpen”

MR. M.W.G. (Mario) Versendaal

Specialisaties: ondernemingsrecht, algemeen civiel recht, agrarisch contractenrecht, insolventierecht en zekerhedenrecht.

Call Now Button