Ik wil meer halen uit mijn debiteurenbeleid

Incasso is toch iets voor deurwaarders en incassobureau’s ? Deze vraag kregen wij vaak van onze klanten te horen. Maar veel van deze klanten zijn inmiddels overtuigd door onze professionele aanpak. Ieder bedrijf heeft immers te maken met wanbetalers. Scholtens advocaten & adviseurs helpt u gedurende het gehele traject. Een goed beleid op dit punt is heel belangrijk.

Van herinnering tot beslaglegging

Wij hanteren dezelfde kostenbenadering als deurwaarders en incassobureaus. Ook wij verhalen de kosten van incasso zo veel mogelijk op de debiteur. Het grote voordeel is echter dat wij voor u het gehele traject kunnen verzorgen. Vanaf de eerste brief tot het veroordelend vonnis en zo nodig ook de bijbehorende beslaglegging.

Aanpak op maat

Elk bedrijf is anders: daarom is onze aanpak maatwerk. Die kan variëren van neutraal-vriendelijk tot scherp en strak. Daarbij adviseren wij u ook hoe u wanbetalers kunt voorkomen. Denk aan de inrichting van uw facturen en de teksten van uw herinneringen en aanmaningen. Heldere algemene voorwaarden spelen hierbij ook een rol. Desgewenst kunnen wij die voor u opstellen.

Proceservaring

Wij beschikken over veel proceservaring en hanteren middelen die alleen een advocaat kan inzetten. Denk aan conservatoire beslaglegging, een faillissementsaanvraag of een incasso-spoedprocedure.

MR. M.W.G. (Mario) Versendaal

Specialisaties: ondernemingsrecht, algemeen civiel recht, agrarisch contractenrecht, insolventierecht en zekerhedenrecht.

Call Now Button