Rechtsgebieden

Advocaat nodig? Dan ben je bij Scholtens advocaten & adviseurs op het juiste adres.

Heb je juridische hulp nodig? We zijn er voor ondernemers, maar zeker ook voor jouw als particulier. Iedereen kan op een dag een advocaat nodig hebben. En wat de situatie dan ook is, wij zijn er voor jouw.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Juridisch advies op het gebied:

Particulier

Scheiden voor een vaste prijs

Direct persoonlijk live contact.  De zekerheid van juridische vakmensen maar zonder de onzekerheid van hoge kosten.

Mediation

Een gezamenlijke oplossing bereiken. Vaak sneller, goedkoper en minder stressvol dan traditionele juridische procedures. Maak kennis met onze specialist Nardie.

Erfrecht

Onenigheid over erfenis verdeling of afhandeling? Onze erfrecht advocaat ontzorgt je met deskundig advies, een frisse blik op de zaak en oog voor jouw belang.

Arbeidsrecht (werknemer)

Na jaren van fijn samenwerken is er ineens ziekte, conflict, ontslag. Vragen als wel of geen transitievergoeding. Dit alles valt onder arbeidsrecht.

Zakelijk

Ondernemersrecht

Fusies, bedrijfsovernames, vaststellingsovereenkomst. Bij alles waar jij als ondernemer juridisch mee te maken krijgt, staan wij voor je klaar.

Arbeidsrecht (werkgever)

Voorkom problemen door goede arbeidsvoorwaarden en een duidelijk contract op te stellen. Onze advocaten helpen ondernemers zoals jij met juridisch advies en hulp bij ontslagprocedures.

Contracten

Goede afspraken maken is belangrijk, deze juridisch houdbaar vastleggen nog veel belangrijker. Beperkt je zakelijke risico’s en laat je hierbij ondersteunen door onze advocaten. 

Echtscheiding ondernemer

Ben je ondernemer dan spelen er andere zaken mee in de scheidingsprocedure. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met ondernemers en vinden altijd de beste oplossing voor mens én onderneming.

Call Now Button