Advocaat speciaal voor ondernemers

Alles waar jij als ondernemer mee te maken hebt, kennen wij als geen ander. Kies voor een stevige juridische basis en voorkom daarmee veel problemen. Goed en betaalbaar onder ons mkb-abonnement met juridische bedrijfsscan. In specifieke gevallen, zoals een fusie, bedrijfsovername, vaststellingsovereenkomst, dan staan wij voor je klaar met juridisch maatwerk.

Ik vind het heel plezierig dat ik Mario Versendaal als advocaat gewoon direct kan bereiken voor juridisch advies
en dat dit onder mijn MKB-abonnement valt”

Sjaco Wierda, Wierda Projecttechniek

Advocaat speciaal voor ondernemers

Als ondernemer kun je te maken krijgen met complexe juridische vraagstukken. Ze kunnen van invloed zijn op de groei en continuïteit van jouw bedrijf. Het is daarom van essentieel belang om een advocaat met specialisatie in ondernemingsrecht in te schakelen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Z

Direct contact met een specialist

Z

Samen in jouw belang procederen of oplossen

Z

Wij voelen met je mee

Vaste huisadvocaat beslist scherper

Een vaste advocaat die jouw bedrijf goed kent, voorkomt veel problemen. Daarmee zorg je voor een goede juridische basis onder jouw bedrijf.

Een vaste advocaat heeft veel voordelen:

  • de kosten zijn inzichtelijker;
  • kennis van jouw bedrijf en branche maakt het mogelijk snel te schakelen;
  • we voorkomen onnodige problemen en geven structuur aan de juridische kant van jouw onderneming;
  • de drempel om contact op te nemen is laag.

Voorkom juridische problemen en hoge kosten

Met het juridisch MKB abonnement timmeren we samen jouw juridische risico’s dicht. We lichten jouw bedrijf aan de hand van onze juridische bedrijfsscan zorgvuldig door. Dan adviseren wij je als ondernemingsrechtadvocaat over maatregelen die je kunt nemen om juridische problemen in de toekomst zoveel mogelijk voor te zijn. Bijvoorbeeld ten aanzien van jouw algemene voorwaarden, contracten of arbeidsovereenkomsten.

Speciaal voor ondernemers: MKB-abonnement

Z

Onbeperkt telefonisch advies van een advocaat

Z

Beoordelen (arbeids)contracten & documenten

Z

15% korting op uurtarief

Waarmee kunnen wij je helpen?

Veel voorkomende zaken

Bedrijfsovernames, fusies, faillissementen, arbeidsrecht

Daarnaast kunnen wij je helpen bij een vordering, een bedrijfsovername of fusie, maar ook bij een faillissement van een klant of leverancier. Ook hebben wij op het gebied van arbeidsrecht zeer kundige advocaten en kunnen wij je adviseren bij ontslag van een werknemer, een relatiebeding of concurrentiebeding.

Advocaten voor ondernemers, ondernemingsrecht

Scholtens advocaten & adviseurs is het advocatenkantoor op het gebied van ondernemingsrecht voor veel bedrijven in Flevoland, Friesland en Overijssel. Wij zorgen voor heldere en effectieve contracten, of het nu gaat om een vennootschapscontract, een huurcontract of een agrarisch handelscontract. Maar ook als je een overeenkomst wilt ontbinden bent je bij ons aan het juiste adres.

Expertise in bouw, land- en tuinbouw en mkb

Door onze branchekennis weten we precies aan welke regels een overeenkomst moet voldoen. Met goede contracten en algemene voorwaarden bespaar je tijd, geld en onnodige problemen.

MR. M.W.G. (Mario) Versendaal

Specialisaties: ondernemingsrecht, algemeen civiel recht, agrarisch contractenrecht, insolventierecht en zekerhedenrecht.

Meer over ondernemingsrecht

Call Now Button