Gezocht: advocaat personen- en familierecht

Bij Scholtens advocaten & adviseurs staat de deur altijd open: voor elkaar en voor cliënten. Alle teamleden werken in eigen dossiers, maar onderling is er veel contact om zo het beste resultaat te behalen. De cliënten bestaan uit particulieren en mkb-ondernemers uit de Noordoostpolder, Urk en de directe omgeving. De medewerkers kennen de cliënten en zijn op de hoogte van regionale ontwikkelingen, waardoor zij hun cliënten optimaal van dienst kunnen zijn. De aanpak van het kantoor kenmerkt zich als pragmatisch en oplossingsgericht.

Scholtens advocaten & adviseurs is dé juridische dienstverlener in de Noordoostpolder, op Urk en in de directe omgeving. Vanuit een professionele werkomgeving werkt het team van 8 medewerkers hard en met veel (werk)plezier. Regelmatig zijn er leuke uitjes en kantoorborrels. In de regio is volop ruimte, zijn alle voorzieningen aanwezig en zijn woningen nog betaalbaar.

Advocaat personen- en familierecht m/v

De functie
Wij zoeken een enthousiaste advocaat personen- en familierecht. Scholtens advocaten & adviseurs biedt een mooie en gemengde praktijk met veel verschillende cliënten die zij bijstaan met gedegen advies en zo nodig procesbijstand.

De advocaat die wij zoeken heeft ervaring in het personen- en familierecht en krijgt energie van het helpen van betalende cliënten en toevoegingscliënten met de meest uiteenlopende vragen. Steeds vaker worden vragen opgelost door jou als mediator. Heb je geen ervaring als mediator, dan krijg je begeleiding en een opleiding om ook als mediator je kennis en kunde in te zetten.

Ambitie, een commerciële instelling en eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Wij vinden het fijn als jij ook meewerkt aan het uitbouwen van onze erfrechtpraktijk. Ervaring op dat gebied is niet vereist, maar wel een pré. Je krijgt de kans om je eigen praktijk op te bouwen en dé familierechtadvocaat van de regio te worden.

Wat bieden we?
Scholtens advocaten & adviseurs biedt een uitdagende baan die met jouw ervaring en interesse meegroeit, volop opleidingsmogelijkheden en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. In overleg kun jij fulltime of parttime werken en is er veel ruimte om werk en privé op een prettige manier te combineren.

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatie naar m.zoodsma@dzenpartners.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Mario Versendaal op 06 2336 0825 of Marianne Zoodsma op 06 5025 4968.

MR. M.W.G. (Mario) Versendaal

Specialisaties: ondernemingsrecht, algemeen civiel recht, agrarisch contractenrecht, insolventierecht en zekerhedenrecht.

Call Now Button