Kennisbank | Erfrecht

Lancering website Erfrechtadvocaat Flevoland

Lancering website Erfrechtadvocaat Flevoland

Iedereen krijgt er een keer mee te maken. Een dierbare overlijdt. Er moeten dan veel praktische zaken worden geregeld. In de praktijk ontstaan veel vragen. Is er een testament? Wie zijn de erfgenamen? Wat mag een nabestaande wel en niet doen? Helaas ontstaan er in deze drukke en emotionele periode veel geschillen.

Al vele jaren worden onze advocaten ingeschakeld in erfrechtkwesties. Wij adviseren bijvoorbeeld de gezamenlijke erfgenamen over de afwikkeling van een nalatenschap. Boedelnotarissen schakelen ons in om een onafhankelijk advies te geven over de verdeling van een erfenis wanneer de erfgenamen het niet met elkaar eens zijn. Steeds vaker lopen geschillen hoog op en moet de rechter knopen doorhakken. Ook dan staan wij onze cliënten met raad en daad bij.

Om onze dienstverlening beter en uitgebreider onder de aandacht te kunnen brengen hebben wij een nieuwe website gelanceerd: https://erfrechtadvocaatflevoland.nl/ Op deze website kunt u veel informatie vinden over erfenissen, de wijze van verdeling en de mogelijke problemen die kunnen ontstaan. Bij al deze onderwerpen kunnen onze advocaten u van dienst zijn. Of het nou gaat om de uitleg van een testament, het opeisen van een kindsdeel, het adviseren over een verdeling, of het procederen over de afwikkeling van een nalatenschap: onze advocaten zijn u graag van dienst. En waar nodig schakelen wij andere specialisten in, zoals een notaris, mediator of financieel specialist. Met onze werkwijze kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of wilt u hulp bij een erfeniskwestie? Neem dan contact op met mr. Yaron van der Horst of mr. Mario Versendaal. Dat kan telefonisch op nummer 0527 618 333 of via het contactformulier dat u hier kunt vinden: https://erfrechtadvocaatflevoland.nl/contact/

Call Now Button