Kennisbank | Ondernemingsrecht

Juridisch Advies met het Juridisch MKB-abonnement

 Betrouwbare juridisch advies tegen een vaste prijs

Net als de meeste ondernemers ziet u juridische zaken waarschijn­lijk niet als een uitdaging. Toch is het, als gevolg van aangescherpte maatschappelijke verhoudingen, steeds belangrijker om de juridische basis onder uw bedrijf goed op orde te hebben en te houden. De kans op conflicten en geschillen is daardoor kleiner

Goed juridisch advies is niet altijd goedkoop en daarom zijn ondernemers nog wel eens huiverig om op tijd een advocaat in te schakelen. Daarom heeft Scholtens Advocaten speciaal voor het MKB een aantrekkelijk abonnement ontwikkeld.

Geen kosten voor telefonisch advies
Binnen het abonnement is geregeld dat u onbeperkt telefonisch advies krijgt. De meeste vragen die op uw pad komen, kunnen dus zonder extra kosten beantwoord worden.

Vertrouwd en dichtbij
Met het Juridisch MKB-abonnement weet u zeker dat er goed naar de juridische aspecten van uw bedrijf is gekeken en dat kwetsbare onderdelen benoemd zijn. En heeft u juridische ondersteuning nodig? Dan krijgt u die van ervaren advocaten die u, uw bedrijf én de regio kennen. Laagdrempelig en goed bereikbaar. Het zijn de vaste gezichten bij u in de buurt. Dus geen onbekende juristen op afstand die u en uw bedrijf niet kennen.

Bedrijfsscan
Een belangrijke pijler onder het MKB-abonnement is de juridische bedrijfsscan. Een van onze advocaten komt bij u langs en inventariseert hoe u er op dit moment juridisch voorstaat.

In een rapportage wordt aangegeven wat u al wel goed geregeld heeft en welke zaken wellicht extra aandacht vragen

Andere zaken die onder het abonnement vallen zijn:

  • beoordeling van brieven en juridische documenten (zoals arbeidscontracten, handelscontracten e.d.) tot een maximum van in totaal 25 pagina’s per jaar;
  • beoordeling van uw algemene voorwaarden;
  • gebruik van incasso-stickers van Scholtens Advocaten;
  • versturen van de eerste en eventueel tweede sommatiebrief voor iedere incasso;
  • 15% korting op overige diensten van Scholtens Advocaten.

Kosten
De jaarlijkse kosten voor het Juridisch MKB-abonnement zijn afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Voor verder vragen of informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met mr. H.K. Scholtens.

 

MR. H.K. (Harry) Scholtens

Call Now Button