Kennisbank | Ondernemingsrecht

Help! De kleine lettertjes…

Help! De kleine lettertjes…

Onder deze titel gaf ons kantoor op 16 mei jl. twee workshops over algemene voorwaarden en hoe je deze als ondernemer het beste kunt gebruiken. De workshops waren onderdeel van de Inspiratieavond voor startende ondernemers die werd gehouden in het kader van De Week van de Ondernemer van de gemeente Noordoostpolder.

Wat zet je in de algemene voorwaarden en wat mag je er niet opnemen? Deze en andere do’s en don’ts kwamen tijdens deze interactieve workshop voorbij. Algemene voorwaarden kunnen inhoudelijk dik in orde zijn, maar deze zijn niet automatisch van toepassing. Gert-Jan zette uiteen hoe de ondernemer er voor kan zorgen dat de algemene voorwaarden wel bindend zijn. Algemene voorwaarden worden vaak afgedaan als de kleine lettertjes waar geen aandacht aan wordt besteed. Maar tijdens de workshop werd duidelijk dat je als ondernemer eigenlijk niet zonder kan. En met de nodige tips van Gert-Jan werden de leerzame workshops afgesloten.

Nog geen algemene voorwaarden, of behoefte aan een check? Neem gerust eens vrijblijvend contact op, tel: 0527-618333 of mail: info@scholtensadvocaten.nl

 

Call Now Button