Kennisbank | Ondernemingsrecht

Aanbieding MKB actie najaar 2017


Aanbieding MKB actie najaar 2017

Betrouwbare juridische hulp tegen een vaste prijs

– Moet ik dat contract nu tekenen of niet?
– Mijn leverancier levert een slecht product, Wat kan ik doen?
– Is dit gedrag van mijn werknemer reden voor ontslag?

Zomaar wat voorbeelden van vragen die bij u als ondernemer opkomen. Graag wil je dan even kunnen sparren met iemand met verstand van zaken zonder dat dat gelijk tot advieskosten leidt.

Sinds 3 jaar werken wij daarom met een aantrekkelijk adviesabonnement voor MKB ondernemers. Inmiddels zijn ruim 20 ondernemers u voorgegaan en
4 van hen hebben wij gevraagd wat ze van ons abonnement en onze verdere dienstverlening vinden. U leest hun verhalen onderaan deze pagina

Het Juridisch MKB abonnement hebben wij ontwikkeld om voor kleinere ondernemingen (tot 20 werknemers) de kostendrempels weg te nemen bij het leggen van contact met een goede advocaat die ook bekend is met de plaatselijke situatie.

Ondernemers tot 10 werknemers betalen op jaarbasis € 795,- ex btw en ondernemers tot 20 werknemers betalen € 995,- ex btw.

Het abonnement omvat onder andere:

-kosteloos telefonisch advies bij nieuwe kwesties die zich voordoen in een jaar (helpdeskfunctie)

  • het houden van een juridische bedrijfsscan in het eerste jaar (de kosten daarvan bedragen los € 495,- ex btw).
  • op verzoek het screenen van de gehanteerde algemene voorwaarden op actualiteit
  • het lezen/beoordelen op jaarbasis van maximaal 25 pagina’s aan juridische documenten (contracten, brieven, offertes, opdrachtbevestigingen etc.).
  • het versturen van de eerste en tweede incassobrief bij elke incasso
  • het onbeperkt gebruik van gele incassostickers van ons kantoor voor de eigen herinneringen en aanmaningen
  • en tot slot krijgt u 15% korting op het desbetreffende zaakstarief voor zaken meer betreffen dan alleen kort telefonisch advies

U kunt alles ook nog eens nalezen in onze folder.

Aanbieding:

De looptijd van een abonnement is 1 jaar, maar als u najaar 2017 een abonnement sluit kan dat gelijk ingaan en zijn de eerste maanden gratis en loopt het contract tot en met 31 december 2018.

Belt u ons gerust via 0527-618333 of via info@scholtensadvocaten.nl en we bespreken uw mogelijkheden om het contract met ons te sluiten.

 

Call Now Button