Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. J.M. (Jorien) Coleo

Advocaat sinds 2019

Studie: HBO-Rechten (2005), Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Master Nederlands Recht (2014), Open Universiteit Nederland, nu rechter in opleiding bij de rechtbank Noord-Nederland waarvan een half jaar werkzaam zijn in de advocatuur onderdeel uitmaakt.

Aandachtsgebieden: Familierecht, algemeen civielrecht, huurrecht.

Over Jorien: Jorien is geboren en getogen in Friesland. Tijdens haar studie heeft zij een half jaar op Curaçao gewoond, maar daarna is zij weer teruggekeerd naar Friesland waar zij sociaal actief en maatschappelijk betrokken is.

 

Werkwijze: Door haar ruime werkervaring als jurist bij Achmea en haar huidige werk als rechter in opleiding bij de rechtbank sinds april 2017, kan Jorien op basis van de feiten snel een goede inschatting maken van kansen en aan de hand daarvan met u zoeken naar mogelijkheden.

Vrije tijd: Naast een druk gezinsleven met haar man en twee kinderen tennist Jorien graag. Zij heeft zich jarenlang maatschappelijk actief ingezet als bestuurslid van de tennisvereniging.