Go to menu
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Accepteren zie ook onze privacy- en cookieverklaring

Direct contact opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0527 618333 of via info@scholtensadvocaten.nl

mr. G.W. (Gerwin) Wezelman

“Voorkomen is beter dan genezen.
Graag denk ik in een vroeg stadium met u mee, zodat uw juridische zaken goed geregeld zijn.”

 

Medewerker sinds: Gerwin werkt sinds september 2021 bij Scholtens Advocaten. In december 2021 is hij beëdigd als advocaat en momenteel volgt hij de beroepsopleiding.

Studie: Master Publiekrecht, specialisatie Strafrecht (2021), Universiteit van Amsterdam.

Specialisaties: Gerwin is afgestudeerd in het strafrecht, maar heeft werkervaring in het algemeen civiel recht, contractenrecht en arbeidsrecht. Die interdisciplinariteit kan goed van pas komen. In de Beroepsopleiding voor advocaten zal hij zich richten op Privaatrecht.

 

 

Bijzonderheden: Gerwin heeft op Urk, zijn woonplaats, enkele jaren een eigen juridische adviespraktijk gehad. Daardoor heeft hij al de nodige praktische ervaring in het bijstaan en adviseren van cliënten.

Vrije tijd: Gerwin is supporter van Feyenoord en bezoekt vrijwel elke wedstrijd. Verder sport hij zelf ook graag, is hij geïnteresseerd in geschiedenis, heeft hij al heel wat bijzondere plaatsen en landen bezocht en houdt hij van wandelen.